Здравейте колеги, имам следния проблем. Радиото на моята кола се включва по всяко време само. Колата седи заключена няколко дни, не се кара и като вляза радиото работи. Също така по време на движение само прескача от радио на cd. Ако някой е страдал от подобно нещо моля за съвет. Предварително благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиото на 147
Collapse
X
-
Отвори го. Предния панел е на нещо ката букса с много пинове. Ката се свързва с основната платка вътре. И някъде има студена спойка, или пукната писта. Трябва да се презапои всичко и добре да се закрепи панела.
Аз го имах същия проблем. И като ударя по таблото, прескача. И можех да го пускам радиото.
-
Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщениеОтвори го. Предния панел е на нещо ката букса с много пинове. Ката се свързва с основната платка вътре. И някъде има студена спойка, или пукната писта. Трябва да се презапои всичко и добре да се закрепи панела.
Аз го имах същия проблем. И като ударя по таблото, прескача. И можех да го пускам радиото.
Comment
-
Опитай без да са закачени шарените букси, ако няма проблем значи е в окабеляването за мулти волана, може да е в бунона за избиране src
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщениеКато удариш касетофона, прави ли проблеми? Лошото на тези проблеми е, че трудно се откриват. Това че видимо е наред, не означава нищо.
Comment
Comment